top of page

dr. Tyihák Krisztina

pszichodráma vezető, család- és rendszerállító asszisztens, business coach

Több mint tíz év saját élményű tapasztalattal rendelkezem önismeretben, emellett több évet képződtem, hogy a csoportos önismeret erejével segíthessek az embereknek. A mai napig lenyűgöz a csoportban végzett munka ereje, dinamikája, ahogy ismeretlen emberek bajtársakká és barátokká válnak az önismereti útjukon.


Eredetileg jogász végzettséggel rendelkezem, 2017-ben elvégeztem a GROW csoport Integratív coach képzését, melynek során tanultam többek között Gestalt coaching technikákat, tranzakcióanalízist, NLP-t és más coaching módszertanokat.

Coach tanulmányaimat egyetemi szinten is folytattam, és 2021-ben okleveles business coach (PTE Közgazdaságtudományi Kar) lettem, időközben elvégeztem a GROW Szervezetfejlesztő tanácsadó és Tréner képzését is.

Nemzetközi akkreditációval rendelkezem az EMCC szervezetében, Practitioner szinten. ​Klienseim egyéni vállalkozók, vezetők, csoportok, teamek és magánszemélyek.​ Az elmúlt években elmélyültem a transzperszonális (integrál) coaching módszertanokban, jellemzően ezek mentén építem fel a folyamataimat.


Szakmai személyiségem folyamatosan fejlesztem, rendszeresen járok szupervízióba és módszertani csoportokba. Az önismereti munka kiemelten fontos számomra, több évet jártam pszichodráma, bodywork és integrál szemléletű családállító csoportokba.

Ma már magam is pszichodráma vezető vagyok, a Magyar Pszichodráma Egyesület tagjaként.


Jelenleg Kemény Péter és Bedő Nóra 3 éves integrál család - és rendszerállító képzésében veszek részt, immár végzősként családállító asszisztensként indítok gyakorló csoportokat.

 dr. Tyihák Krisztina
bottom of page