top of page
Lotus Flower
EMCC accreditation - logo - EIA - colour - clear background - P.png

dr. Tyihák Krisztina
Business coach - EMCC Practitioner
 

Ismerd fel a lehetőségeidet!

Csak azt tudom irányítani, amiről tudok. Amiről nincs tudomásom, az irányít. A tudatosság felhatalmaz engem.”

(John Whitmore)

Buddha Statue

Coaching hitvallásom

A coaching mint módszertan, új utat nyitott számomra. Jogászként legtöbbször a probléma azonnali megoldását várták tőlem, így a segítésnek ezt az oldalát nem tapasztalhattam meg. Mindig éreztem azt, hogy az embereknek nem elég a szakmailag helyes döntést a kezükbe adni, a jogi ügyek mögött az emberrel és érzéseivel foglalkozni legalább olyan fontos, mint a jogszabályok útvesztőjében iránymutatást adni.

Business coach-ként abban szeretnék segíteni ügyfeleimnek, hogy az elakadás mélyebb okait felderítve, vezetői, munkatársi képességeiket tovább fejleszthessék, és hasonló helyzetekben magabiztosságra tegyenek szert.

Kiemelt célom segíteni azoknak, akik az önmegvalósítás lehetőségeit keresik munkájukban.

 Az általam használt módszertan és folyamatmodell minden esetben a coachee-ra és szervezetre szabott. Nem hiszek a konzerv megoldásokban. Hiszek azonban abban, hogy szakértő segítséggel minden ember megtalálhatja a maga útját.

Interview
Spiral Staircase

Business Coaching

Készen állsz arra, hogy hatékonyabb vezetővé válj, legyőzd a szervezeti problémákat és megerősítsd csapatodat?
A változás önmagadnál kezdődik.
Business coachként célom a tudatosság, mentális erő fejlesztése, mely segít a vezetői munkával járó, mindennapi  stressz jobb kezelésében, hogy vezetőként is a legjobbat hozhasd ki magadból!

Integrál szemléletű coaching

Az integrál szemlélet szülőatyja Ken Wilber, amerikai filozófus. Elméletében ötvözi a nyugati pszichológiai, és kommunikációs ismereteket a többi társtudománnyal, valamint a keleti tanítások lélektanával. Az integrál coaching alapvetése, hogy az ügyfélben megvan minden, ami a változásához szükséges, magában foglal minden lehetőséget. Más szóval, a coachee már „teljes”, ugyanakkor új kompetenciákra van szüksége egy olyan jövőbeli én megtestesítéséhez, amely magában foglalja és meghaladja a jelenlegit.

Elérhetőségeim

+36 30 338 7753

  • LinkedIn
bottom of page