top of page

szept. 26., K

|

Budapest

"LÉTRA" 10 alkalmas önismereti csoport

"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor: Szembe fordított tükrök) 10 alkalmas integrál szemléletű önismereti csoportot indítunk, ahol a családállítás, bodywork és a pszichodramatikus eszközök segítségével dolgozhatsz témáidon.

Registration is closed
See other events
"LÉTRA" 10 alkalmas önismereti csoport
"LÉTRA" 10 alkalmas önismereti csoport

Időpont & Helyszín

szept. 26. 9:00 – 18:00

Budapest, Budapest, Andrássy út 98, 1062 Hungary

Leírás

10 alkalmas integrál szemléletű önismereti csoportot indítunk, ahol a családállítás, bodywork és a pszichodramatikus eszközök segítségével dolgozhatsz témáidon.

Jelentkezz, ha úgy érzed változás szükséges az életedben, vagy az élet kényszerít változásra kapcsolataidban, családodban vagy épp munkádban.

Mit szeretnénk adni?

Teret, eszközöket, lehetőséget, hogy megfogalmazódhassanak és kioldódhassanak a konfliktusok, amik nap mint nap befolyásolják az életedet.

Miért integrál szemléletű önismereti csoport - mi az a bodywork, a családállítás a pszichodramatikus eszközök?

  • Bodywork, mert a testünkkel, a mozdulatainkkal dolgozik és a világról való legmélyebb ismereteink az igazságainkról, csalatkozásainkról mind a testünkben vannak elraktározva.
  • Családállítás, mert a családban gyökeredzik az életünk és legtöbb konfliktusunk ezekből a gyökerekből, családi kapcsolatokból eredeztethető.
  • Pszichodramatikus eszközök, a pszichodráma zseniális eszköz arra, hogy belül megrekedt konfliktusok hangot találjanak

Miért csoportban? Amikor egy csoport vállalja, hogy hiteles ösvényt keres a saját konfliktusainak erdejében, a lehető legjobb megtartó közeg. Egy megtartó csoport ereje pótolhatatlan és biztonságot teremt a mély önismereti munkában.  

A csoport vezetői: Redő Dániel - Dr. Tyihák Krisztina

Redő Dániel integrál családállító, pszichodráma asszisztens

18 éve foglalkozom intenzíven önismerettel 8 éve tartok önismereti csoportokat. Leginkább az a folyamat fontos nekem, ahogy valaki bátran keres és rátalál egy gubancra az életében majd biztonságba érve kisimítja azt, hogy ne kelljen benne újra és újra elbuknia miközben járja az útját.

Tyihák Kriszta pszichodráma vezető jelölt, családállító asszisztens

Több mint 10 év saját élményű tapasztalattal rendelkezem önismeretben, emellett több évet képződtem, hogy a csoportos önismeret erejével segíthessek az embereknek. A mai napig lenyűgöz a csoportban végzett munka ereje, dinamikája, ahogy ismeretlen emberek bajtársakká és barátokká válnak az önismereti útjukon. Szeretem azt csoporttagok között szövődő, végtelen finom kapcsolati hálót, amely a legnagyobb terheket is elbírja, és erejénél fogva a legnagyobb fájdalmak is oldódhatnak. Tudásomat arra szeretném használni, hogy minden csoporttag szabad utat találhasson hiteles önmagához.

Keretek:

A 10 alkalmas zárt csoport első két alkalma arra ad lehetőséget, hogy kölcsönösen megérezzük, szeretnénk-e közösen végig menni ezen az úton. Az elköteleződés a második alkalom végén történik. A csoporttagoktól, akik szeretnének velünk tartani azt kérjük, hogy akkor köteleződjenek el, ha vállalják, hogy minden alkalommal részt vesznek a csoporton a folyamat végéig, illetve, hogy a részvételi díjat akkor is állják, ha valamilyen oknál fogva mégis hiányoznának. A megengedett hiányzások száma két alkalom.

Részvételi díj: 26.000 Ft / fő / alkalom

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Budapest, Andrássy út 98, 1062) A csoport 3-4 hét gyakorisággal, keddenként 9:00 - 18:00-ig tart, tervezetten szeptember 26-i kezdéssel. 

A csoport indulása előtt minden érdeklődőt meghívunk egy személyes interjúra, ahol megismerkedhet velünk.

Jelentkezés módja: Írj nekünk egy e-mailt a kapcsolat@ujholdonismeret.hu címre, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk egy interjú időpontot.

Jelentkezési határidő: szeptember 2.

Megosztás

bottom of page