top of page

"Új nézőpont!"

_edited.jpg
12 alkalmas pszichodráma önismereti csoport

október 21., szombat | Budapest

„Minden embernek szüksége van a szélesebb látókörre – hogy többet lásson, s figyelemmel legyen az isteni természetre, szélesebb látókörben új perspektívára bukkanunk, új távlatban új életet találunk”
(Csontváry Kosztka Tivadar)

12 alkalmas pszichodráma önismereti csoportot indítunk, a pszichodráma segítségével dolgozhatsz témáidon.

Időpont & Helyszín

kezdés: okt. 21. szombat 9:00 – 18:00

Budapest VI., Andrássy út 98.

Leírás

Közös munkára hívunk téged, ha változtatnál berögzült működéseiden, ha elakadtál, vagy ha épp nehéz időszakon mész keresztül. A csoportban lehetőséged lesz ránézni az aktuális vagy visszatérő nehézségeidre, megoldást találni rájuk és felfedezni erőforrásaidat.

 

2023 októberétől 120 órás (12 alkalmas) pszichodráma önismereti csoportot indítunk felnőtteknek.

A csoport 3-4 hét gyakorisággal, szombatonként 9:00 - 18:00-ig fog tartani. Minden alkalommal lesz egy hosszabb ebédszünetünk és két rövidebb szünet.

Egy nap 10 terápiás órának felel meg.

A tizenkét alkalmasra tervezett pszichodráma csoportban a második alkalom végén kötünk egy szóbeli szerződést, ahol a csoporttagok elköteleződnek a csoport felé, és arra, hogy a további alkalmakon is részt vesznek, amíg véget nem ér a folyamat.

A formája "zárt csoport", ami azt jelenti, hogy kölcsönös elköteleződés esetén egy évig ez a csoport kísér utadon.

A csoport indulása előtt minden érdeklődőt meg fogunk hívni egy személyes interjúra, amin mi, vezetők és te veszel majd részt.

Jelentkezési határidő: október 19.

 

Mi történik az interjún?

Ez a nagyjából 50 perces találkozó lehetőséget nyújt, hogy kicsit megismerjük egymást és te és mi is fel tudjuk mérni, hogy jó helyed lenne-e ebben a csoportban, a mi vezetésünk mellett. Ez a találkozó ingyenes.

Az interjú után mindenkinek visszajelzést adunk a továbbiakról.

Kik a csoport vezetői?
Redő Dániel - Dr. Tyihák Krisztina

Redő Dániel pszichodráma asszisztens

18 éve foglalkozom intenzíven önismerettel 8 éve tartok önismereti csoportokat. Leginkább az a folyamat fontos nekem, ahogy valaki bátran keres és rátalál egy gubancra az életében majd biztonságba érve kisimítja azt, hogy ne kelljen benne újra és újra elbuknia miközben járja az útját.

Tyihák Kriszta pszichodráma vezető

Több mint 10 év saját élményű tapasztalattal rendelkezem önismeretben, emellett több évet képződtem, hogy a csoportos önismeret erejével segíthessek az embereknek. A mai napig lenyűgöz a csoportban végzett munka ereje, dinamikája, ahogy ismeretlen emberek bajtársakká és barátokká válnak az önismereti útjukon. Szeretem azt csoporttagok között szövődő, végtelen finom kapcsolati hálót, amely a legnagyobb terheket is elbírja, és erejénél fogva a legnagyobb fájdalmak is oldódhatnak. Tudásomat arra szeretném használni, hogy minden csoporttag szabad utat találhasson hiteles önmagához.

 

Keretek:

A 12 alkalmas zárt csoport első két alkalma arra ad lehetőséget, hogy kölcsönösen megérezzük, szeretnénk-e közösen végig menni ezen az úton. Az elköteleződés a második alkalom végén történik. A csoporttagoktól, akik szeretnének velünk tartani azt kérjük, hogy akkor köteleződjenek el, ha vállalják, hogy minden alkalommal részt vesznek a csoporton a folyamat végéig, illetve, hogy a részvételi díjat akkor is állják, ha valamilyen oknál fogva mégis hiányoznának. A megengedett hiányzások száma két alkalom. ( A csoport nem számítható be az MPE képzési rendje szerinti pszichodráma vezető képzési folyamatába.)

 

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Budapest, Andrássy út 98, 1062)

A csoport 3-4 hét gyakorisággal, keddenként 9:00 - 18:00-ig tart, tervezetten október 21-i kezdéssel. 

A csoport indulása előtt minden érdeklődőt meghívunk egy személyes interjúra, ahol megismerkedhet velünk.

 

Jelentkezés módja: Töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot vagy írj nekünk egy e-mailt a kapcsolat@ujholdonismeret.hu címre, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk egy interjú időpontot.

Jelentkezési határidő: november 14.

Jelentkezem a csoportba

bottom of page