top of page

"VADVIRÁGOK"- Bátran az erődért!

Image by Kristina Stepanidenko
5 alkalmas integrál szemléletű önismereti csoport nőknek

2024. március | Budapest

"Tükrömből nem az néz rám, ki bennem él! Jöjj lelkem, tárulj fel, kit rejtesz, áruld el!"
(Mulan)

5 alkalmas integrál s
zemléletű önismereti csoportot indítunk, ahol a családállítás, hang - és mozgásorientációs eszközök segítségével dolgozhatsz témáidon.

Időpont & Helyszín

kezdés: 2024. március

Budapest VI., Andrássy út 98.

Leírás

5 alkalmas önismereti csoport nőknek – Bátran az erődért!

A csoportban biztonságos teret és lehetőséget adunk, hogy a család – és rendszerállítás eszközeivel, testorientált módszerekkel, egyéni, páros és csoportos gyakorlatok segítségével dolgozhass magadon, azért hogy megtalálhasd, te hogyan vagy ízig-vérig nő...

Jelentkezz, ha úgy érzed megérintenek az alábbi témák:

  • Nehezedre esik megfelelni a női nemmel szemben támasztott, társadalmi elvárásoknak?

  • Ha úgy tanultad, hogy ellentmond az erő és nőiesség, és emiatt alárendelődtél...vagy hagytad, hogy az erőd agresszióba torkoljon? 

  • Jó lenne elengedni a megfelelni vágyást, és nem kötelességtudatból gyengének lenni, hanem szabad választásból odaadónak.

  • Nem rabszolgaként követni a férfit, hanem szabad döntésből engedni, hogy vezessen.

  • Használni az igazi, varázslatos női erőd, de nem hagyni, hogy az használjon téged.

  • Megélni a saját férfi oldalad, elővenni, amikor szükséges, de nem engedni, hogy átvegye az irányítást.

  • Hiszed, hogy még autószerelés közben is maradhatsz nő?

  • Vállalatvezetőként, küzdősportok szerelmeseként, brókerként, rendőrként is kiteljesedhetsz női mivoltodban?

Cselekedhetsz nőből. Lehetsz aktív nőként. Gyémántkemény határokat húzhatsz. Ragadhatsz nagykalapácsot, hogy rombolj, ha kell, s állhatsz az építés élére. Nem leszel ördögi, ha leveszed a jókislány álarcod. Nem leszel szajha, ha ismered és éled a vágyaid.  Szabad vagy-e nőként, ha mindezekhez még nem találtad meg az erőd? A kert kedves szépsége tudsz csak lenni, vagy ha kell, büszke Vadvirág is?

 

A csoport vezetői:

Bereczki-Budai Zsuzsi & Dr. Tyihák Krisztina

Zsuzsi - családállító asszisztens, integrál önismereti csoportvezető:

Küldetésem, hogy élvezd azt, hogy női testben vagy, és igazán jól érezd magad a bőrödben. Sőt, lubickolj ebben az állandóan változó, hullámokkal tarkított, csodálatos minőségben. Hogy bátran vállald, és éld a vágyaidat, és járd szíved útját, önazonos, szabad, boldog nőként. Az egyéni segítésen túl nagyon szeretem a csoportban végzett önmunkát, ahol felépülhet valódi bizalom és egymás szeretetteljes megtartása a résztvevők között.

Kriszta - családállító asszisztens, pszichodráma vezető:

Több mint 10 év saját élményű tapasztalattal rendelkezem önismeretben, emellett több évet képződtem, hogy a csoportos önismeret erejével segíthessek az embereknek. A mai napig lenyűgöz a csoportban végzett munka ereje, dinamikája, ahogy ismeretlen emberek bajtársakká és barátokká válnak az önismereti útjukon. Szeretem azt a csoporttagok között szövődő, végtelen finom kapcsolati hálót, amely a legnagyobb terheket is elbírja, és erejénél fogva a legnagyobb fájdalmak is oldódhatnak. Tudásomat arra szeretném használni, hogy minden csoporttag szabad utat találhasson hiteles önmagához.

Keretek:

Az 5 alkalmas zárt csoport első alkalma arra ad lehetőséget, hogy kölcsönösen megérezzük, szeretnénk-e közösen végig menni ezen az úton. Az elköteleződés az első alkalom végén történik. A csoporttagoktól, akik szeretnének velünk tartani azt kérjük, hogy akkor köteleződjenek el, ha vállalják, hogy minden alkalommal részt vesznek a csoporton a folyamat végéig, illetve, hogy a részvételi díjat akkor is állják, ha valamilyen oknál fogva mégis hiányoznának. A megengedett hiányzások száma két alkalom.

 

Részvételi díj: 26.000 Ft / fő / alkalom

 

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Budapest, Andrássy út 98, 1062)

A csoport 3-4 hét gyakorisággal, 9:00 - 18:00-ig tart keddi napokon, 2024. márciusi kezdéssel. 

Időpontok: hamarosan

A csoport indulása előtt minden érdeklődőt meghívunk egy személyes interjúra, ahol megismerkedhet velünk.

 

Jelentkezés módja: Töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot vagy írj nekünk egy e-mailt a kapcsolat@ujholdonismeret.hu címre, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk egy interjú időpontot.

Jelentkezem a csoportba

bottom of page