top of page

"Válaszút" - HEKATÉ a fényhozó

nature-3151869_1280.jpg
 9 alkalmas önismereti csoport a családállítás módszerével

október 22., vasárnap | Budapest

„Néha történnek olyan dolgok az életünkben, aminek következtében már semmi nem lesz újra a régi. Tudjuk, hogy nem folytathatjuk úgy, mint azelőtt, de fogalmunk sincs, mit tegyünk. […] Tudjuk, hogy bárhogy is döntünk, annak következménye lesz. Ekkor kell Hekatéhoz fordulni, hogy segítsen távolabbról szemlélni a problémát, és a kereszteződésnél maradni, amíg világossá nem válik, melyik utat válasszuk. "

(Jean Shinoda Bolen)

 

Időpont & Helyszín

kezdés: okt. 22. 9:00 – 18:00

Budapest VI., Andrássy út 98.

Leírás

9 alkalmas, zárt önismereti csoportot indítunk útkeresőknek, ahol a családállítás módszerével, tematikusan Hekaté archetípusával dolgozunk. C. G. Jung szerint az archetípus „őskép”, olyan mitologikus alapmotívum, amelyben az emberiség kollektív tudatalattija tükröződik meg.

 

Mit szeretnénk adni?

Ajánljuk neked ezt a tematikus önismereti csoportot, ha életedben már egy ideje nem tudsz dönteni, továbblépni, elakadva érzed magad, vagy épp aktuálisan olyan élethelyzetben vagy, ahol nem könnyű választás, de az élet követeli tőled a döntéshozatalt.

Miért Hekaté archetípusa?

„A görög mitológiában Hekaté az útelágazások istennője volt, aki egyszerre három utat is belátott. Ha keresztúthoz érünk, számíthatunk rá, hogy ott találjuk. Látja, honnan érkezünk, és hova vihet minket a másik két út, ha ahhoz az ember típushoz tartozunk, aki figyel az álmaira és a szinkronicitásokra, merít a múlt élményeinek tárházából és intuícióra támaszkodik, ha el kell döntenie, hogy merre tovább, akkor ismerjük ezt az archetípust. "(Jean Shinoda Bolen)

 

A csoport vezetői: Szabó Rita - Dr. Tyihák Krisztina

Szabó Rita integrál szemléletű tanácsadó, családállító asszisztens

Kísérlek. Abban és azzal, amiben és amivel vagy. Együttérző figyelemmel hallgatlak.

Elmegyek arra a tájékra, ahol te jársz, veled vagyok.

Hetedik éve járom az önismereti utamat, mára létformává vált erről az útról kapcsolódni és nézni a világra. Sokévnyi képződés van mögöttem, hogy hitelesen és felkészülten kísérhesselek.

Intergál személetű lelki segítő és integrál családállító asszisztens vagyok. Az integrál szemlélet szülőatyja Ken Wilber, amerikai filozófus. Elméletében ötvözi a nyugati pszichológiai, és kommunikációs ismereteket a többi társtudománnyal, valamint a keleti tanítások lélektanával.

A csoport által alkotott mezőben megnyilvánuló valóság a legszebb és legszentebb tér számomra.

Tyihák Kriszta családállító asszisztens

Több mint tíz év saját élményű tapasztalattal rendelkezem önismeretben, emellett több évet képződtem, hogy a csoportos önismeret erejével segíthessek az embereknek. A mai napig lenyűgöz a csoportban végzett munka ereje, dinamikája, ahogy ismeretlen emberek bajtársakká és barátokká válnak az önismereti útjukon. Szeretem azt csoporttagok között szövődő, végtelen finom kapcsolati hálót, amely a legnagyobb terheket is elbírja, és erejénél fogva a legnagyobb fájdalmak is oldódhatnak. Tudásomat arra szeretném használni, hogy minden csoporttag szabad utat találhasson hiteles önmagához.

 

Keretek:

A 9 alkalmas zárt csoport első két alkalma arra ad lehetőséget, hogy kölcsönösen megérezzük, szeretnénk-e közösen végig menni ezen az úton. Az elköteleződés a második alkalom végén történik. A csoporttagoktól, akik szeretnének velünk tartani azt kérjük, hogy akkor köteleződjenek el, ha vállalják, hogy minden alkalommal részt vesznek a csoporton a folyamat végéig, illetve, hogy a részvételi díjat akkor is állják, ha valamilyen oknál fogva mégis hiányoznának. A megengedett hiányzások száma két alkalom.

 

Részvételi díj: 26.000 Ft / fő / alkalom

 

Helyszín: MagNet Közösségi Ház (Budapest, Andrássy út 98, 1062)

A csoport 3-4 hét gyakorisággal, vasárnaponként 9:00 - 18:00-ig tart, október 22-i kezdéssel. 

A csoport indulása előtt minden érdeklődőt meghívunk egy személyes interjúra, ahol megismerkedhet velünk.

 

Jelentkezés módja: Tölts ki a lenti jelentkezési űrlapot vagy írj nekünk egy e-mailt a kapcsolat@ujholdonismeret.hu címre, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egyeztessünk egy interjú időpontot.

Jelentkezési határidő: szeptember 24.

Jelentkezem a csoportba

bottom of page