top of page

Családállítás gyakorló napok

photo_2024-02-25_15-39-37.jpg

március 8., péntek

Budapest

"Minden egyén élete regény. Te és én, mi egy láthatatlan hálóban élünk. Olyan hálóban, amelyet segítünk megszőni is."
(Anne Ancelin Schützenberger)

Szeretettel várunk családállító napunkra, állítói és képviselői (segítő) helyekre jelentkezhetsz.

Időpont & Helyszín

2024. március 8. 10:00 – 18:00

Budapest VI., Andrássy út 98.

Mire jó a családállítás?

Schützenberger szavaival élve megragadhatjuk a lehetőséget: felvállalhatjuk sorsunkat, tökéletesíthetjük azt, és elkerülhetjük a transzgenerációs ismétlődések csapdáit. Mögé nézhetsz annak, amit a családban generációkról generációkra tudatosan továbbadnak, és kiderítheted azt, amit a családod generációkon keresztül közvetít beléd, amit „asszimilációs” nélkül adnak tovább, mivel soha nem fogalmazták meg azokat, és rejtve maradnak a kimondhatatlan családi titkok között.

Mi történik egy családállító csoportban?

Családfelállítás azon a felfogáson alapul, hogy minden családi rendszerben van egy mély tudattalan, amely felelőssé tehető a transzgenerációs viselkedésmintákért. Ez a Bert Hellinger által kifejlesztett módszertan, a családi rendszert élő organizmusnak tekinti. A csoporttagok egy-egy családtag "képviselőjeként" való elhelyezésével egy konstellációban a tudattalan transzgenerációs minták feltárulnak, lehetővé téve az ismétlődő minták okának tükrözését és megértését.

A családállítás után mindig érdemes egyéni, vagy csoportos önismereti munkában feldolgozni az ott felismert összefüggéseket.

Jelentkezés módja:

Töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot, vagy írj nekünk egy e-mailt a kapcsolat@ujholdonismeret.hu címre, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Kérlek írd meg, hogy a csoporton állítóként (témagazda), vagy segítőként (képviselet) szeretnél részt venni.

Ha még nem voltál nálunk csoporton, a részvételt egy rövid fél órás interjú előzi meg, ahol kölcsönösen megismerkedhetünk egymással, és mi vezetők felmérhetjük jó helyed lenne-e a csoportban.

Jelentkezem a csoportba

bottom of page